Annelies Colliers, nieuw lid van de raad van bestuur van VVAG

Sinds de zomer vervoegt Annelies Colliers de raad van bestuur van VVAG. Haar inbreng als huisarts en medewerker aan Universiteit Antwerpen zijn belangrijke troeven voor VVAG. Uitgebreidere personalia zijn te vinden onder de pagina ‘over ons’.

Lidgeld 2022

In de loop van de maand februari ontvangen leden van de VVAG een uitnodiging tot betaling van het lidgeld voor 2022. Als u deze uitnodiging niet kreeg en toch graag lid wordt, neem dan contact op met VVAG. Na betaling van het lidgeld, kan u zich inschrijven op de website en krijgt U toegang tot presentaties van de Algemene Vergadering.

Lid worden van VVAG

Omdat we door de corona pandemie in het voorbije jaar weinig actief zijn geweest, vragen we voor 2021 geen lidgeld. Wil U lid worden, dan hoeft u zich enkel op de website te registreren.

Wijziging Raad van Bestuur

Dr Guy Demaeght nam ontslag als voorzitter van de Raad van Bestuur van VVAG. Tot maart 2022 zal dr Geertrui Peirens het voorzitterschap waarnemen.

Zorgen in tijden van Covid19

Beste leden,

Zoals iedereen in deze moeilijke tijd hebben jullie het ongetwijfeld ook erg zwaar en zoeken jullie dagelijks naar oplossingen voor moeilijkheden waarmee jullie geconfronteerd worden. Omwille van de diversiteit van onze doelgroep en ook van het zorglandschap is het moeilijk om kant en klare richtlijnen te formuleren die voor iedereen gelden.

We willen jullie wel allemaal een hart onder de riem steken en hulp aanbieden zo nodig.

Bij vragen rond CP-patiënten kunnen jullie terecht bij de CP-referentiecentra.

Verder verwijzen we naar de websites van Zorg en Gezondheid, Sciensano en VAPH.