Save the date: 21/6/2024

Gebruik van psychofarmaca bij volwassenen met een verstandelijke beperking en probleemgedrag vanuit een Quality of Life perspectief op vrijdag 21 juni 2024. Een organisatie van HOGENT Equality/ResearchCollective, P.C. Dr. Guislain, UGent en UZ Gent
Een uniek congres voor alle artsen en andere hulpverleners die werken met personen met een verstandelijke beperking en gedragsproblemen. Meer info over het concrete programma en de inschrijving volgt in april 2024.

Lidgeld 2024

In de loop van de maand februari ontvangen leden van de VVAG een uitnodiging tot betaling van het lidgeld voor 2024. Als u deze uitnodiging niet kreeg en toch graag lid wordt, neem dan contact op met VVAG (info@vvag.be). Na betaling van het lidgeld, kan u zich inschrijven op de website en krijgt U toegang tot presentaties van de Algemene Vergadering.

VOPS-MB

Op 9 december bracht Dennis Boonen van DVC Heilig Hart een interessante bijscholing over de nieuwe pijnschaal voor personen met een meervoudige en ernstig verstandelijke beperking. De presentatie is beschikbaar voor de leden na inlog.